Kontorshotell är en lösning som har blivit väldigt populär. Det är många som väljer den typen av kontor för att det är flexibelt, mer prisvärt och socialt. Om du bor i Stockholm eller Malmö erbjuder Helio många olika alternativ. I Stockholm har Helio exempelvis elva olika kontorshotell utspridda i staden. I Malmö ligger kontorshotellet centralt, vilket gör det enkelt att ta sig dit. Med ett medlemskap i Helio kan du fokusera på ditt arbete till 100 procent och slippa tänka på andra saker som rör kontor. Du kan välja mellan att ha ett eget rum, eget skrivbord eller sitta på en öppen plats. Du kan även delta på event, föreläsningar och olika träffar som Helio ordnar.

Många bra anledningar att ha plats på kontorshotell

En stor fördel med att sitta på ett kontorshotell enligt många är det sociala. Många egenföretagare som sitter ensamma tycker att det är härligt att bli en del av en gemenskap. De är även möjligt att utbyta idéer med en bordsgranne när du har en plats på ett kontorshotell, vilket du inte har varken på ett café eller hemma. Sedan är det stor sannolikhet att på kontorshotell få nya kontakter som kan ge mervärde i framtiden. En annan anledning till att ha en kontorsplats på ett kontorshotell är att lättare kunna skilja på privatlivet och arbetet.

Kontorshotell är en stark trend

Under pandemin ökade efterfrågan på kontorshotell radikalt och den uppgången har bara fortsatt. Det är en trend som verkar vara stark.