På ett företag är det viktigt att ha ett användarvänligt och effektivt intranät. Nu finns äntligen sharepoint intranät som passar bra för mindre komplexa organisationer som vill ha ett välfungerande intranät utan problem. Ett Sharepoint intranät är baserat på SharePoint. SharePoint av Microsoft 365 har under de senaste åren utvecklats en hel del, vilket har lett till att de nu erbjuder intranät som har många fantastiska funktioner. Plattformen innehåller bland annat megamenu, organisationsschema, responsiv design och möjlighet till organisationsnyheter.

Snyggt och användarvänligt gränssnitt

För att undvika att få en dyr och komplex lösning är det viktigt att anpassa systemet till företagets krav och behov. När valet av lösning anpassas efter de specifika behoven är det möjligt att slippa ett system som kräver mycket underhåll. Det bästa med Sharepoint intranät är att om ditt företag redan har Microsoft 365-licenser är det ännu enklare att komma igång. Det nya redigeringsgränssnittet gör det även enkelt och lätt för alla. Som författare i intranätet kan du på ett snabbt och enkelt sätt skapa snygga sidor med multimediafiler, text och bild.

Bra användarupplevelse

Det är bra att ta hjälp om du vill implementera Sharepoint intranät på ditt företag. Med rätt hjälp kan du få en lösning som passar perfekt för organisationens behov och få en sömlös användarupplevelse. Det viktiga när du har olika IT-lösningar är att skydda dem på ett bra sätt eftersom IT-angreppen har ökat. Det är även viktigt att det finns tydliga regler kring intranätet och vad som får och inte får publiceras där.