Tekniken utvecklas framåt hela tiden och inte minst mobiltelefoner och dess tillbehör. Många tycker att det är kul att vara först med det allra senaste och hela tiden uppdatera sina enheter för nya funktioner och möjligheter. Med ny teknik kommer också uppdaterade tillbehör som hela tiden blir bättre och förenklar livet för oss.

Stå aldrig utan laddning igen

Batteritiden har länge varit ett känt problem när det kommer till smartphones. De är för kalla, för varma eller för gamla och batteriprocenten sjunker snabbare än en sten i havet. När vi dessutom får mer krävande appar och funktioner är det lätt hänt att man behöver ladda sin enhet flera gånger om dagen. En bra lösning på detta är förstås en powerbank! Mängder av kraftfulla powerbanks finns hos teknikdelar.se. Powerbanks har vanligtvis en styrka från 2500 – 50 000mAh, där den lägsta räcker till att ladda upp en smartphone en eller två gånger.

Fördelen med en mindre powerbank är att de även är mindre rent fysiskt och enklare att bära med sig. För en dag på stan rekommenderar vi en variant med lägre prestanda och mindre format, men för långresan eller en semester är det bättre att ta en starkare som räcker till fler laddningar.

Skydda mobilen från yttre skador

För många är ens smarta mobiltelefon det dyraste man äger. Samtidigt är det en av de produkterna vi är mest oförsiktiga med. Hela tiden kasseras eller servas mobiltelefoner efter att ha blivit tappade i golvet, i toalettstolen eller i havet. Något så dyrbart borde vi verkligen vara mer rädda om. Särskilt då det för många är innehållet, såsom meddelanden och bilder, som är det mest dyrbara.

Genom att köpa till ett stabilt hårt skal att sätta runt mobilen förhindrar du många olyckor från att inträffa. Vet du med dig att du har en historik av att spräcka skärmen och behöva gå runt med en trasig framsida som riskerar att ge glassplitter i fingrarna är ett skärmskydd något för dig.

Externa högtalare till mobil

Även om de inbyggda högtalarna i mobiltelefoner är helt okej så rekommenderar vi en extern högtalare när du vill att flera ska lyssna på musiken. Med en Bluetooth-högtalare kan du lyssna på musik var du vill utan att behöva koppla in någon ström eller kablar. Tänk på att ta med en extra stor powerbank så du kan ladda upp både högtalaren och mobilen hela dagen! Perfekt till strandhänget, picknicken eller varför inte under båtturen. Vår favorit är att koppla upp en högtalare under en heldag i parken på en solig vår- eller sommardag med alla nära vänner. Det höjer stämningen på en gång!